Vattenmannen och Speed

Tack alla som kom och tittade på Vattenmannen och Speed i butiken förra helgen. Vilken härlig stämning det blev! Tror att Vattenmannen och Speed tyckte det också för dom ville liksom aldrig sluta spela. För er som missade konserten finns duons skivor till salu i butiken. Förutom Vattenmannen och Speed finns även skivor från Tomas Hirdman och Robert Cronsioes andra musikprojekt, exempelvis “Feta och smöriga låtar” med Johanna och Kökskvartetten. Här sjunger Johanna Westman svängiga låtar om mat. Skivan kommer paketerad tillsammans med sångtexterna och tillhörande recept, som en liten kokbok.

vos01vos02 vos03 vos04

This entry was posted in Evenemang, musik. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>